Vill du också visa din syslöjd mer kärlek?

Vi hjälper er med service och inköp av skolans symaskiner!

Regelbunden service

Skolans symaskiner är i särskilt stort behov av regelbunden service.

Utrustningen måste fungera precis som i alla andra ämnen.

Planera in en service under något av loven under skolåret.

Uppgradera sysalen

Skolans symaskiner används oftast varje dag och slits fortare än de maskiner man använder hemma.

Behöver ni byta enstaka maskiner eller hela skolsalen så har vi riktigt bra villkor för skolor! Vi hjälper er även att hitta den modell som passar era behov.

Vilka maskiner behöver ni?

Satsa på stabila modeller som tål daglig användning och är prisvärda över tid. Vi rekommenderar Husqvarna Viking Opal.

Många väljer även att ha ett par mer tekniska symaskiner för att kunna göra mönster i datorn. Mycket uppskattat!

TA KONTROLL ÖVER ERA KOSTNADER

Hur fördelar ni er budget mellan service av skolans symaskiner och inköp av nya symaskiner? Vi har avtal med många skolor idag, och vi hjälper gärna er också.

Skicka in en offertförfrågan redan idag, det kostar ju inget!

HUR GÅR DET TILL?

}

BOKA EN TID

De flesta skolor använder loven till att ge symaskinerna en service. Ring oss eller använd formuläret för att boka in det lov som passar er bäst. Är ni ute i god tid så minskar risken att det är fullbokat. Självklart går det bra att boka in studiedagar eller andra dagar under läsåret då det inte är några elever i salen.

SERVICE

Vi går igenom alla maskinerna. Är det någon maskin som behöver repareras försöker vi givetvis göra det på plats. Men om det inte går, behöver ni bestämma om ni vill att vi tar med den till verkstaden för reparation eller om ni vill köpa en ny. Ni ska kunna ha en tydlig kontroll på era kostnader.

 

 

 

 

Alla skolor i Södermanland, inkl. Nyköping och Eskilstuna kan få hjälp med service på skolans symaskiner. Skolor i Stockholm, Södertälje, Norrköping, Linköping, Västerås och Örebro kan också boka symaskins service. Vi kommer till er skola och ger hela syslöjdens maskiner en service på plats. Tveka inte att fylla i formuläret för att få ett prisförslag för just din skola!